Met het zeer innovatieve Cryolipolyse™ – Z Lipo systeem – is het mogelijk om vetophopingen op een gerichte, permanente en niet-invasieve manier te behandelen. Bij deze procedure worden de vetafzettingen over een langere periode afgekoeld tot een gecontroleerd en veilig temperatuurbereik. Een essentieel aspect voor het succes en de veiligheid van deze behandeling is te danken aan de nauwkeurigheid van de gekozen temperatuur.

 

Cryolipolyse™
De precieze koude behandeling veroorzaakt apoptose van de vetcellen, wat leidt tot de vernietiging hiervan. De volledige afbraak en verwijdering van de vetcellen op een natuurlijke manier via het lymfesysteem is na ongeveer 10 weken voltooid. Aangezien het omringende weefsel niet reageert op een koude toepassing in vergelijking met vetweefsel, wordt de behandeling beschouwd als een veilige en milde procedure.

 

Nog beter resultaat met Z Wave Pro
Met de combinatie van Z Lipo en Z Wave Pro (Cryolipolyse™ en Shockwave) bieden wij de perfecte combinatiebehandeling voor een aanzienlijk betere vetreductie. Studies en rapporten hebben aangetoond: de intensieve, relatief niet-pijnlijke shockwave na een Cryolipolyse™ zorgt niet alleen voor een betere vetreductie, maar stimuleert ook de lymfedrainage en zorgt voor extra huidverstrakking.

Behandelingsgebieden
Buik
Heupen
Taille
Rug
Dijen (binnen & buiten)
Bovenarmen
Billen
Onderkin